Verf en toebehoren

Bent u op zoek naar een verfwinkel of verfspecialist in Limburg? Dan bent u Cheneal Pierre aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd verdeler van o.a. Dinova verf en leveren verf, beitsen, lakken en latex tegen zéér voordelige prijzen. Al uw verf kan meteen voor u op kleur worden gemaakt in onze verfwinkel

Veel van onze verfproducten zijn vaak tot wel 50% goedkoper dan de grote(re) doe-het-zelf markten. Wees dus geen dief van eigen beurs en bezoek onze verfwinkel.
Heeft u nog vragen? Wees dan gerust om contact met ons op te nemen via deze website of telefoon. Wij helpen u graag verder.
Verf

Cheneal Pierre  mag zich de eerste verdeler en servicepoint noemen van Dinova verf. Reeds jaren verdelen wij dit professionele merk uit Duitsland voor alle toepassingen. Kortom, voor al uw verfwerk in- en rondom uw woning (of bedrijfsruimte). Verder zijn wij ook hèt adres voor andere (bekende) merken aan zéér voordelige prijzen. Al uw verf kan meteen op kleur gemaakt worden in onze verfwinkel.

Uiteraard bent u bij Cheneal Pierre ook aan het juiste adres voor Beitsen. Wij adviseren en leveren uit een breed assortiment van bekende merken en leveren beits tegen zéér voordelige prijzen.

Ook voor lakken bent u bij ons aan het juiste adres. Cheneal Pierre levert diverse laksoorten van bekende merken. Of het nou gaat om hoogglans lakken of autolakken. Geen vraag is ons te gek.

Ook voor gevels geven wij u graag een advies in verf. Wij adviseren u graag hoeveel en precies welke soort gevelverf voor uw woning of bedrijfsruimte geschikt is.
Latex

Bent u op zoek naar latex verf? Zoek dan niet verder en bezoek onze winkel. Wij bieden keuze uit de assorti van bekende merken latex voor elke klus.

Uiteraard bent u ook aan het juiste adres voor muurverf bij Cheneal Pierre en adviseren wij u graag over de toepassingen en het gebruik.

Partners

Moderne huizen

In Antwerpen neemt binnenkort De familie Van Den Bos hun intrek in de moderne woning die Thuis Best er voor hun bouwde. Het gezin wilde graag bouwen met één aanspreekpunt voor alles en vond in Thuis Best de ideale partner om hun droomwoning te realiseren.

Het speciale aan deze woning is dat de garage op straatniveau ligt langs de inkomhal en het gelijkvloers, door het niveauverschil, op tuinniveau staat.

Op het gelijkvloers vind je een keuken, berging, leefruimte, bureau en speelruimte. Alles is erg open, wat nog eens extra wordt benadrukt door de extra hoge plafonds.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers met een badkamer voorzien voor de kinderen en een apart gedeelte met een dressing, slaapgedeelte en badkamer voor de ouders. Op zolder is er nog plaats voor een berging en een fitnessruimte. Daarnaast hebben ze ervoor gekozen om een Automatische poort laten plaatsen met domotica.

 

Tip: Bij E-Woodproducts kan me vanaf heden tuinhout kopen.