Over ons

Chenal Pierre is specialist in behang, gordijnen, vloerbedekking en verf. In onze winkel bieden wij keuze uit de assorti van bekende merken tegen zéér voordelige prijzen.

Of het nou gaat om het behang op uw slaapkamer of de complete aankleding van uw wanden, vloeren en plafonds. Samen met onze specialisten stemmen wij ons advies af op uw eigen persoonlijke wensen.

Chenal Pierre staat al sinds jaar en dag bekend in Rotem en omgeving als dè specialist in behang, gordijnen, vloerbedekking, verf en alle daarbij behoren toebehoren en accessoires.

Op zoek naar beits

Uiteraard bent u bij Chenal Pierre  ook aan het juiste adres voor Beitsen. Wij adviseren en leveren uit een breed assortiment van bekende merken en leveren beits tegen zéér voordelige prijzen.

Op zoek naar gevelverf?

Ook voor gevels geven wij u graag een advies in verf. Wij adviseren u graag hoeveel en precies welke soort gevelverf voor uw woning of bedrijfsruimte geschikt is.

Bezoek onze verfwinkel en laat u inspireren & adviseren door onze medewerkers.

Op zoek naar Lakken?

Ook voor lakken bent u bij ons aan het juiste adres. Chenal Pierre levert diverse laksoorten van bekende merken. Of het nou gaat om hoogglans lakken of autolakken. Geen vraag is ons te gek.

Grootste aanbod in België 

Vanaf vandaag kan u bij Chenal Pierre terecht voor alle jaloezieën in hout. Alles is op maat gemaakt en volledig aan te passen aan uw persoonlijke smaak.

Grote en of kleine ramen, geen enkel probleem. We hebben een oplossing voor elk raamtype.

Vanaf heden een volledig nieuw aanbod van gordijnstoffen, vitrages en zonnewering.

Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen of zonnewering (rolgordijnen, lamellen, …) tegen een betaalbare prijs? Deze collectie heeft het allemaal. Van speels tot klassiek,

Al meer dan 60 jaar bewegen de producten van Dinova zich succesvol op de professionele schildersmarkt. Geen wonder dat ook steeds meer particulieren kiezen voor het populaire merk Dinova uit Duitsland.

Dinova verf

Dinova staat voor kwaliteit! Van buitenverf tot decoratieve binnenverf. Met Dinova verf haalt u verf, lak, putz en meer in huis van hoogwaardige kwaliteit in huis.

Heeft u vragen? Neem dan gerust eens contact op met Chenal Pierre.

Partners

Villabouw inrichten

Vlamingen die een nieuw huis bouwen, tonen zich van hun meest energiezuinige kant. Al vier op de vijf nieuwbouwprojecten blijken ‘bijna-energieneutraal’. Maar we zijn er nog niet, want vandaag is nog altijd 95 procent van alle woningen in Vlaanderen onvoldoende energiezuinig.

exclusieve villabouw belgie

De Vlaming bouwt almaar energiezuiniger, investeert volop in energiebesparing en grijpt gretig naar de beschikbare premies voor hernieuwbare energie. Die boodschap brachten Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) en het Vlaams Energieagentschap zaterdag bij de opening van Batibouw in Brussel.

Sinds 2006 geldt in Vlaanderen de EPB-regelgeving, wat staat voor EnergiePrestatie en Binnenklimaat. Die regeling legt de energie-eisen vast voor nieuwbouwwoningen en vergunde renovaties.

Ben architect

Die wettelijke eisen, uitgedrukt in een zogeheten ‘E-peil’ (hoe lager het cijfer, hoe zuiniger de woning), werden in de loop der jaren stelselmatig verstrengd: mocht in 2016 het E-peil van nieuwe woningen maximaal E50 bedragen, dan is dat sinds 2018 nog maximaal E40, sinds dit jaar E35 en volgend jaar wordt dat E30, ook wel BEN of voluit ‘Bijna-EnergieNeutraal’ genoemd. Een BEN-woning springt zuinig om met verwarming, produceert zelf hernieuwbare energie (via zonnepanelen of een warmtepomp, bijvoorbeeld) en verbruikt zodoende netto bijna geen energie.